GETS BV

Werkwijze

Day trading bij GETS B.V. is als volgt gestructureerd: U heeft een eigen B.V. Deze B.V. gaat met GETS B.V. een Vennootschap onder Firma (VOF) aan. Dit komt tot stand middels een VOF contract, hierin staat precies wat de rechten en plichten van de vennoten zijn. In deze VOF stort u uw eigen kapitaal waarmee u gaat handelen.

Welke financiële instrumenten kan ik handelen via GETS?

  • Cash Equities
  • Derivaten
  • Forex
GETS BV

Betrokken ondersteuning

Onze support afdeling verzorgt geheel kosteloos de administratie. Elke dag worden al uw transacties gereconcilieerd met onze clearing bank ABNAMRO, zodat de kans op fouten minimaal is. Voor het openen van de beurzen krijgt u elektronisch een overzicht van al uw transacties van de vorige dag, de posities, de net liq en de haircut. Zo bent u elke dag voor opening van de beurzen "administratief" optimaal voorbereid op een nieuwe dag van handelen.

GETS BV

Riskmanagement

Handelen betekent ook risico's nemen, het is echter wel noodzaak dat deze risico's beheersbaar zijn. vallen. De continuïteit van de handelaar wordt mede bepaald door het uiterst professioneel risicobeheersingssysteem dat door GETS wordt gehanteerd. De procedures van dit systeem worden vastgesteld door seniormanagement en zijn gebaseerd op langdurige ervaringen. Ook zijn er noodzakelijke pre-trade checks op mogelijk "Market Abuse".

Gedurende de gehele handelsdag worden de ingestelde parameters door de riskmanager(s) realtime gemonitord. Daarnaast grijpt het risicobeheersingssysteem zelfstandig in bij overschrijding van de vooraf vastgestelde limieten en kan ook de riskmanager zelfstandig ingrijpen. Voor overnight posities gelden de risicoparameters van ABNAMRO Clearing Bank. Overnight shortposities zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

GETS BV

Handelen op beursplein 5 of vanaf huis

U heeft de mogelijkheid om u een professionele werkplek huren op de vloer van Euronext aan het Beursplein in Amsterdam, maar u kunt er ook voor kiezen om vanuit huis te werken. U logt eenvoudig in op ons systeem en kunt direct handelen.

GETS BV

Tot welke beurzen heb ik toegang met GETS?

 U kunt bij GETS BV handelen op meer dan 14 beurzen. Op de onderstaande afbeelding kunt u zien op welke beurzen u toegang heeft via GETS BV.

GETS BV

 

GETS BV

Oefenen met day trading?

Bent u als (aankomend) handelaar nog niet helemaal bekend met day trading of wilt u ervaren hoe het is om de hele dag te handelen? Bij GETS bestaat er de unieke mogelijkheid om geheel gratis te oefenen. Zo kunt u er kosteloos achter komen of professioneel daghandelen iets voor u is. Indien gewenst kunt u bijgestaan worden door onze succesvolste handelaar.

Maak een afspraak

GETS BV

Contact

Wilt u starten met day trading via GETS? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Bel voor meer informatie Bert Muller.

Telefoon 0031205782313 of mobiel 0031653134072

Onze contactgegevens
GETS B.V.
Beursplein 5
1012 JW Amsterdam
The Netherlands
E-mail:info@getsbv.nl